Menu Close

O NAMA

BD plan je konzultantska kuća s višegodišnjim iskustvom u izradi, prijavi i vođenju EU projekata te pisanju poslovnih planova i investicijskih studija. Specijalizirani za vođenje cjelokupne projektne dokumentacije za fondove Europske unije, usluge provode na cijelom području Republike Hrvatske. Struč.spec.oec. Barbara Dalleaste, direktorica je koja posjeduje višegodišnje iskustvo u financijama i računovodstvu, unatrag pet godina okružila se timom  zaposlenika specijaliziranih u financijskom području, javnoj nabavi i pravnom savjetovanju. Sve detalje oko prijave i pripreme dokumentacije možete prepustiti nama kako bi se omogućila maksimalna vjerojatnost dobivanja bespovratnih sredstava iz EU fondova.

Nama je cilj profesionalno pripremiti projekt te optimizacija troškova kod prijavitelja. Većinu troškova preuzimamo mi (izrada dokumentacije i prijava projekta), a tek po odobrenju projekta pokrivamo vlastite troškove. Ujedno želimo postići višegodišnju suradnju sa klijentima kako bi postigli sve vlastite ciljeve. Poduzećima s kojima imamo potpisan ugovor o suradnji stojimo na raspolaganju za sve pravne, računovodstvene, revizijske i financijske savjete te savjete o provođenju post projektnih aktivnosti.

Ono što nas izdvaja od konkurencije je tim koji ima višegodišnje iskustvo, a sastoji se od visoko profesionalnih doktora znanosti, diplomiranih pravnika i ekonomista te brojnih poduzeća s kojima imamo uspješnu suradnju poput poreznih savjetnika, ovlaštenih revizora i marketinških kuća. Brzo i kvalitetno obavljamo svaki posao koji dogovorimo, a naglasak stavljamo na partnerski pristup usmjeren dugoročnoj suradnji.